Clinic

Een alom bekend begrip: een vorm van onderwijs waarbij theorie- en praktijkonderwijs gelijktijdig plaatsvinden. Het interessante van de workshop is, dat er direct geoefend wordt met de behandelde materie. Omdat deze vorm altijd een groep(je) betreft, kunnen deelnemers ook leren van elkaar. Anders dan bij een lezing, waarbij de aanwezigen meest luisteren, wordt in een workshop vaak de mogelijkheid tot discussie en het oefenen en verbeteren van vaardigheden gegeven.

Onderwerp:
Wat is de stem?
Adem-stem
Opera
Populaire muziek

Instuderen van een lied voor een jubileum, bruiloft, opening zijn mogelijk. Na een algemene warming-up en uitleg over de stem en haar functioneren, studeren we een lied( aria) in en kunnen dat ook dezelfde dag opvoeren! Super gezellig en enorm stimulerend voor het groepsgevoel.

Een zangClinic is mogelijk in verschillende vormen:
Diner en Clinic gecombineerd en afgestemd op elkaar
tekst en afgestemd op bv nieuwe kernwaarden van uw bedrijf
Muziek naar eigen keuze is mogelijk

Onlangs voor Vivienne van Eijkelenborg en haar Difrax op het nummer van Abba: Mamma Mia een Difrax-Lied gemaakt! Met het hele personeel de vijf bieuwe kernwaarden van Difrax be- en gezongen 🙂 Uiteraard ging het personeelsuitje naar Mamma Mia in Utrecht! Zelfde concept gemaakt en uitgevoerd voor EO (Entrepreneurs Organization EUrope) Mamma Mia, how did I get EOéd? etc. We hebben aan het slot van het event met luide stem gezongen, in het Engels, Nederlands en Frans. Groot succes !