Clinic

Van goed naar geweldig: de clinic is een onderwijsvorm waar theorie- en praktijkonderwijs gelijktijdig plaatsvinden. Er wordt direct geoefend met de behandelde materie. De clinic wordt in groepsverband gegeven, waardoor deelnemers ook van elkaar kunnen leren. In deze clinics wordt de mogelijkheid tot discussie en het verbeteren van deze vaardigheden gegeven. We behandelen verbale en non-verbale communicatie en je leert over contact maken om vervolgens een voordracht of performance te verbeteren van goed naar geweldig. 

Als hatha (yoga) docent weet ik de koppeling te maken met de 7 habits. We starten de clinic altijd met de vraag: waar wil je naartoe? Voor iedere groep kan dit doel anders zijn. Voor een koor kan de wens zijn in Carré te spelen, maar voor een groep uit het bedrijfsleven kan het zijn om gezamenlijk tot één oplossing te komen. De clinic is gericht op verbinding. 

We behandelen, vaak op een luchtige en soms muzikale wijze, zaken als spreken voor grote groepen en leiderschap door te leren dirigeren en lichaamstaal te gebruiken.

Onderwerpen:
– Lichaamstaal
– Wat is de stem?
– Ademhaling
– Opera, populaire muziek